Garmin Vivosmart 4

 • Koda 28
 • EAN

Spremljajte svoje počutje in telesno pripravljenost s slogom! Garmin predstavlja merilnik aktivnosti Vivosmart 4, ki bo očaral z zmogljivostjo in slogom.

Brezplačna poštnina

Darilo ob nakupu

Preberi več ...
Izberite barvo
Izberite velikost
 • Redna cena
 • 106,99

Izboljšajte svojo telesno pripravljenost in pri tem poudarite svoj slog z novim merilnikom aktivnosti Garmin Vivosmart® 4. Ta tanka, za plavanje primerna Garmin ura je opremljena s številnimi funkcijami za telesno pripravljenost in dobro počutje, da boste lahko optimalno izkoristili bolj zdrav in dejavnejši življenski slog.

Senzor pulznega oksimetra na zapestju vam omogoča, da ocenite nasičenost krvi s kisikom med spanjem, raven kisika pa lahko preverite tudi kadarkoli tekom dneva. Naprava Garmin Vivosmart® 4 meri srčni utrip na zapestju in vključuje koristna orodja, kot so celodnevno merjenje stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami in podatki o najvišjem VO2. Z merilnikom energije Body Battery pa boste vedeli, kdaj ste pripravljeni na vadbo in kdaj potrebujete počitek. Merilnik aktivnosti Garmin Vivosmart® 4, ki ga lahko uporabljate v bazenu in med prho, baterija napaja do 7 dni, pametna obvestila z opozorili z vibriranjem pa vam pomagajo, da ostanete povezani na poti (pri povezavi z združljivim pametnim telefonom).

Elegantna in pametna zasnova
Ta tanek merilnik na paščku, ki je na voljo v različnih barvah, bo dopolnil vaš slog s svojo prepoznavno zasnovo, kovinskimi poudarki in svetlim, lahko berljivim zaslonom. Zaslon merilnika aktivnosti Garmin Vivosmart® 4 je vklopljen samo, kadar ga potrebujete in takrat prilagaja raven osvetljenosti zaslona. Ta funkcija omogoča, da je zaslon brez težav viden pri močni sončni svetlobi. Bodisi da se odpravljate v telovadnico, pisarno ali bazen, se bo Garmin Vivosmart® 4 podal k vašemu slogu.

Pulzni oksimeter na vašem zapestju
Senzor pulznega oksimetra na merilniku aktivnosti Garmin Vivosmart® 4 oceni raven nasičenosti krvi s kisikom v vašem telesu. Meritve pulznega oksimetra so odvisne od različnih dejavnikov, tudi od vašega splošnega zdravja in telesne pripravljenosti. S preverjanjem pulznega oksimetra lahko lažje merite, kako vaše telo absorbira kisik. Vklopite funkcijo, da boste Sp02 merili ponoči, ali pa jo uporabite kadar koli tekom dneva, da izveste več o svojem telesu.

 Lastnosti športne ure:

 • Spremljate svoje počutje in telesno pripravljenost s slogom.
 • Tanek pametni merilnik aktivnosti združuje modno zasnovo ter elegantne kovinske poudarke in svetel, lahko berljiv zaslon.
 • Garmin Vivosmart® 4 omogoča spremljanje naprednih podatkov o spanju, tudi v fazi REM in s senzorjem pulznega oksimetra2 na zapestju lahko meri ravni nasičenosti krvi s kisikom tekom noči.
 • Orodja za spremljanje telesne pripravljenosti in zdravja vključujejo merilnik srčnega utripa a zapestju, celodnevno spremljanje meritev stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami, najvišji
 • VO2, merilnik energije Body BatteryTM in še več.
 • Garmin Vivosmart® 4 je opremljen z namenskimi časovniki dejavnosti za hojo, tek, vadbo za moč, jogo, plavanje v bazenu in drugo.
 • Opozorila z vibriranjem za vsa obvestila, vključno s klici, besedilnimi sporočili in drugimi funkcijami (uporabnikom naprav AndroidTM so na voljo besedilni odgovori).
 • Baterija v koraku z vami, saj merilnik napaja do 7 dni (brez merjenja s polznim oksimetrom med spanjem), merilnik pa je varen za uporabo med plavanjem in prhanjem