AMANZI ZARYA napihljiva SUP deska 12'6" 30" 6"

  • Koda 47999
  • EAN

Amanzi RACE deska Zarya, s poudarkom na maksimizaciji hitrosti, hkrati pa želimo s širino deske (30" oz. 76,2cm) ohraniti čimvečji spekter uporabnosti. Ta širina deske je zelo prizanesljiva do uporabnika, z vidika stabilnosti pa je deska tudi zelo čvrsta in drži obliko brez upogibanja in dodatnih ojačitev. 

Brezplačna poštnina

Darilo ob nakupu

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 1.079,00

Dolg koničast nos omogoča minimalen izpodriv vode, prednji prožni smernik pa poskrbi za odlično držanje smeri (track). Ukrivljenost nosu (konkava deske) je najmanjša v našem naboru, saj strmimo k temu, da je deska prisesana na vodno povšino, tako dosežemo odličeno drsenje z minimalno trenja. Odrezan (raven) rep deske zagotavlja boljše držanje smeri, v sodelovanju s centralnim 9" smernikom (US fin box, opcijsko tudi tool-free). Debelina deske (15cm oz. 6") omogoča izredno čvrstost, kot tudi plovnost že pri 13 – 15 PSI ter bistveno manj napora pri napihovanju deske. Deska na tem nivoju kvalitete postreže z odličnimi voznimi lastnostmi. Vse to omogoča dovršena izdelava, podprta s kvalitetnimi materiali, iz katerih je deska izdelana. Sredica (Drop-stitch) v naših deskah sodi med najkvalitetnejše v industriji, kjer kompromis ne pride v poštev!

SESTAV VSEBUJE:

Amanzi napihljiva SUP deska Zarya 12'6" 30" 6"
● Amanzi 3-delno nastavljivo aluminjasto SUP veslo
● Coiled Leash
● GRI HP2 Tlačilka
● Nahrbtnik

 

Lastnosti:

● Oblika RACE,
Primerna za vsakogar, ne glede na stopnjo znanja,
● Primerna za jezera ter morje,
● Izjemna trdnost ter plovnost že pri 13-15 PSI,
● Debelina deske 15 cm oz. 6", kar omogoča izredno togost kot tudi plovnost,
● Vse to omogočajo najsodobnejši materiali iz katerih je deska izdelana,
● Amanzi laminat,
● Front tracker oz. sprednji smernik,
● Sredica oz. Drop stitch v naših deskah sodi med najkvalitetnejše v industriji,
Komplet vsebuje: Napihljivo desko, aluminjasto veslo, obojestransko tlačilko (poteg in potisk), udoben nahrbtnik, varnostno vrvico oz. Coiled leash 10' ter navodila za uporabo.

NOSILNOST (KG): 125