Garmin Vivoactive 3 black / white stainless

 • Koda 30
 • EAN

Pametna ura vívoactive 3 je prava izbira za aktiven življenjski slog, saj omogoča ukvarjanje s športom in plačevanje. Z uro lahko preprosto opravite mobilna plačila, več kot 15 predhodno naloženih športnih programov pa vam omogoča, da sami izberete, kako boste izboljšali svojo telesno pripravljenost. Z vgrajenim sprejemnikom GPS lahko beležite razdaljo, tempo, lokacijo in druge parametre dejavnosti na prostem.

Brezplačna poštnina

Darilo ob nakupu

 

Preberi več ...
Izberite barvo
 • 238,49
 • , Vaš prihranek
 • -10,00%
 • Redna cena
 • 264,99

Ukvarjajte se z več športi
Več kot 15 predhodno naloženih športnih programov omogoča, da zlahka najdete zabaven način, na katerega želite ostati aktivni. Odpravite se na igrišče za golf, zapeljite se s kolesom, pojdite na jogo ali se preskusite v veslanju na deski. Ko se odpravite ven, ura vívoactive 3 z vgrajenim sprejemnikom GPS beleži podrobnosti o vaši dejavnosti, ne da bi potrebovala povezavo s telefonom. Ta ura je popolna spremljevalka tako pri deskanju na snegu kot pri plavanju in še najmanj ducat drugih možnostih vmes.

Primerna za vas in vse vaše dejavnosti
To uro lahko brez pomislekov nosite na prostem v vsakem vremenu. Z njo lahko plavate in se prhate, poleg tega pa je opremljena z zaslonom Garmin Chroma Display™, ki je dobro viden tudi na neposredni sončni svetlobi in zaščiten z izjemno trpežnim steklom izdelovalca. Opremljena je tudi z vmesnikom Side Swipe™, ki omogoča hitro pomikanje in krmarjenje po menijih in pripomočkih. Za pomikanje lahko uporabljate palec ali kazalec, poleg tega pa lahko sami izberete, na kateri roki jo želite nositi. Ura vívoactive 3 je udobna, priročna in dobro vidna, saj se preprosto prilega.
 
Prenesite in ustvarite vadbe
Ohranite svež in pester razpored vadb. Ustvarite prilagojene vadbe za tek, vadbe za kolesarjenje, kardio vadbe in vadbe za moč ter jih prenesite v uro. Pametna ura vívoactive nato beleži vaje, ponovitve, serije in preostali čas.

Plačevanje na poti
Ura vívoactive 3 je naša prva nosljiva naprava, ki je pripravljena za funkcijo Garmin Pay; v sodelovanju z ustreznimi bankami omogoča, da lahko doma poleg telefona zdaj pustite tudi denarnico in si po vadbi vseeno privoščite pijačo. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Če torej denarnico pustite v garderobni omarici ali jo pozabite, si po teku vseeno lahko privoščite jutranjo kavico. Preprosto prislonite uro in se odpravite naprej.

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in stresa
Ura vívoactive 3 s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ omogoča, da spremljate ključne vidike telesne pripravljenosti in stresa, ki prikazujejo, kako se vaše telo odziva v različnih okoliščinah. Oceni lahko na primer najvišji VO2 in biološko starost telesa – ta dva kazalnika telesne pripravljenosti se lahko ob redni vadbi sčasoma izboljšata. Meri tudi spremenljivost srčnega utripa, ki se uporabi za izračun in spremljanje ravni stresa. Ura vívoactive 3 vas lahko opomni, ko se zaradi fizičnih ali čustvenih dejavnikov poviša vaša raven stresa. Tako lahko poiščete način za razbremenitev. 

Vedno povezani
Življenje nima gumba za premor, zato ostanite povezani s pametno uro vívoactive 3, ko se naprezate ali vadite. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila in celo odgovarjate nanja ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Poiščete lahko telefon, upravljate glasbo in omogočite, da prijatelji s funkcijo LiveTrack spremljajo vašo športno dejavnost. Končane dejavnosti se samodejno naložijo v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect.

 Lastnosti športne ure

 • Prva Garminova nosljiva naprava, pripravljena za funkcijo Garmin Pay, s katero lahko uporabniki plačujejo nakupe
 • Prilagodite uro z več tisoč brezplačnimi videzi ure, programi in pripomočki iz trgovine Connect IQ
 • Več kot 15 predhodno naloženih športnih programov s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno z jogo, tekom, plavanjem in številnimi drugimi dejavnostmi
 • Spremljajte raven telesne pripravljenosti z ocenama najvišjega VO2 in starosti telesa ter si oglejte, kako se odzivate na stres
 • Omogoča povezane funkcije, kot so pametna obvestila, samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, storitev LiveTrack in številne druge možnosti
 • Avtonomija baterije: do 7 dni v načinu pametne ure; 13 ur v načinu GPS