Pozdravljeni na naši spletki!

 

Lajf z mulci je dinamičen, razigran in prav nikoli dolgočasen. Ker tudi sami obožujemo šport in naravo, vam v naši spletni trgovini predstavljamo vrhunsko športno opremo ter kakovostna otroška igrala, po našem osebnem izboru, preiskušena in varna.

Na našem izletniškem portlu pa vam ponujamo ideje za izlete, ki so namenjene staršem, ki razmišljajo, kako čez vikend aktivno preživeti dan v naravi s svojimi malimi pustolovci in pri tem logistično izpeljati super izlet, na katerem vsi družinski člani uživajo. Očetom ponujamo koordinate in zemljevid, s katerim bodo ponosno pripeljali svoje krdelo do lokacije izleta in varno nazaj v domačo bazo.

Mi smo prepričani, da je mogoče raziskovati tako znane, kot tudi tiste manj poznane kraje in skrite kotičke naše prelepe Slovenije in ohraniti še malo energije za nov delovni teden!

Spletna stran Družinski izleti je spletka, kjer najdete:

  • ideje za krajše izlete po različnih pokrajinah Slovenije,
  • so izleti prilagojeni za izlet z vozički, nosilkami, namenjeni malčkom ter tudi malo starejšim otrokom,
  • natančen opis lokacije izleta,
  • zemljevid (gpx), ki ga lahko brezplačno prenesete na svoj telefon,
  • predlagamo tudi gostinski lokal v neposredni bližini izleta, kjer se lahko na koncu potolaži lačne trebuščke, starši pa lahko spijejo zaslužen kofetek,
  • vsak mesec predstavimo nove predloge za izlete,
  • nekaterim opisanim krajem smo dodali zanimive legende, ki jih lahko svojim otrokom predvajate kar preko telefona. Pravljice, legende in ljudske pripovedke bodo vaše otroke še bolj navdušile nad raziskovanjem novih krajev.
  •  lahko izlet predlagate tudi sami ter si s tem prislužite lepo nagrado.

V naši spletni trgovini so vam in vašim najmlajšim na voljo številni izdelki za pohodništvo, prosti čas, otroška igrala ter Mini Butik z našo blagovno znamko Družinski izleti.


 Ana Hudobivnik (glavna urednica), Matej, Vita, Olja in psička Juna ter

Irena B. Javornik (idejna vodja projektov), Rudi, Staš in Mila