Garmin Vivomove Style

 • Koda 32
 • EAN

S pametno uro Vívomove Style ste le en dotik od športne elegance. Ta uglajena hibridna pametna ura združuje tradicionalni videz analogne ure in nepogrešljive pametne funkcije, s katerimi lahko ostanete v koraku s hitrim življenjskim ritmom.

Brezplačna poštnina

Darilo ob nakupu

Preberi več ...
Izberite barvo
 • 294,30
 • , Vaš prihranek
 • -10,00%
 • Redna cena
 • 327,00

Hibridna pametna ura

S kombinacijo tiktakajočih kazalcev in nevpadljivim zaslonom na dotik vam pametna ura prinaša najboljše iz obeh svetov. Pametni zaslon se prikaže le, ko zasukate zapestje, da bi pogledali na uro. Med uporabo zaslona na dotik se urina kazalca umakneta, in ko končate, ponovno prikazujeta čas.

Modna kombinacija s srcem

Ni vam treba izbirati med modo in funkcionalnostjo, saj prefinjena ura meri vaš srčni utrip kar na zapestju. Ura vívomove šteje korake in spremlja spanje, poleg tega pa na podlagi srčnega utripa izračuna natančno število porabljenih kalorij in količinsko opredeli intenzivnost vadb.

Pametna in prefinjena

S pametnimi obvestili, ki se vam izpišejo na digitalnem zaslonu, nikoli ne boste zamudili sporočila ali obvestila. Podatki o merjenju vaše telesne pripravljenosti in dobrega počutja se samodejno naložijo v spletno skupnost Garmin Connect™. Z uro upravljate tudi glasbo.

Merjenje stresa

Stresu ste verjetno izpostavljeni vsak dan, vendar v kolikšni meri? Na podlagi celodnevnega merjenja stresa pametna ura vívomove prikaže, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. Če se vam čez dan zviša raven stresa, tako veste, da si morate vzeti odmor in se izogniti glavobolu ali drugim simptomom. S časovnikom za sproščanje lahko izvajate dihalno vajo in si tako znižate raven stresa.

Spremljanje naprednih podatkov o spanju

Spanje lahko izboljša zdravje, razpoloženost in splošno počutje. Ura vívomove omogoča spremljanje naprednih podatkov o spanju, s katerim lahko merite, koliko spite in koliko traja posamezna faza spanja². Ura na podlagi podatkov o srčnem utripu in spremenljivosti srčnega utripa meri, koliko traja posamezna faza spanja, in sicer plitvo in globoko spanje ter spanje REM. Podatke lahko pozneje pregledate v storitvi in Garmin Connect.

Spremljanje telesne pripravljenosti

Pametna ura vívomove je resnično narejena za lep videz in dobro počutje. Ura ima orodja za spremljanje telesne pripravljenosti, ki vam omogočajo boljši vpogled v trenutne ravni telesne pripravljenosti. Na podlagi merjenja srčnega utripa na zapestju lahko dobite oceno najvišjega VO2. Meri tudi vašo starost telesa, ki jo lahko s trdim delom in redno vadbo sčasoma znižate.

Funkcija Move IQ™

Časovnika za dejavnost ni treba vklopiti in ustaviti vsakič, ko začnete dejavnost hoje. Pametna ura vívomove samodejno začne dejavnosti hoje, pregled dnevnih dejavnosti pa si lahko ogledate v storitvi Garmin Connect.

Delite in tekmujte

Sinhronizacija dejavnosti s storitvijo Garmin Connect ne pomeni samo shranjevanja podatkov. Garmin Connect je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko uporabniki povežejo na poti in tekmujejo v izzivih, pohvalijo uspeh drug drugega ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect™ Mobile.

 Lastnosti športne ure:

Elegantna hibridna pametna ura z nevpadljivim zaslonom in natančnima kazalcema

 • Stalno spremljanje srčnega utripa s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™
 • Z orodji za spremljanje dobrega počutja, kot sta celodnevno merjenje stresa in časovnik za sproščanje, lahko nadzorujete raven stresa
 • Vključuje orodja za spremljanje telesne pripravljenosti, kot sta najvišji VO2 in starost telesa
 • Prikazuje število korakov, kalorije, razdaljo, srčni utrip in minute intenzivnosti
 • Ostanite povezani s pametnimi funkcijami, kot so samodejno nalaganje, pametna obvestila, upravljanje glasbe in številne druge možnosti
 • Avtonomija baterije: do 5 dni v pametnem načinu; do 2 tednov v načinu ure