Garmin Vivosport

  • Koda 29
  • EAN

Ta merilnik aktivnosti vključuje veliko funkcij, ki vas bodo spodbudile h gibanju. Zaradi svoje kompaktnosti je naprava vívosport primerna za vsako priložnost, hkrati pa je opremljena z vgrajenim GPS-om, ki vam omogoča natančno merjenje dejavnosti na prostem, vključuje pa tudi številne dejavnosti v zaprtem prostoru.

Brezplačna poštnina

Darilo ob nakupu

Preberi več ...

Artikel ni na voljo

Športne dejavnosti na poti ali doma
Vgrajeni GPS vam omogoča svobodo pri dejavnostih na prostem. Ko tečete, hodite ali vozite, naprava vívosport meri razdaljo, čas in hitrost ali tempo ter pot beleži na zemljevidu v programu Garmin Connect. V njej so tudi predhodno naložene dodatne dejavnosti z merjenjem časa, vključno z vadbo za moč in kardio vadbo, zato lahko vadite po lastnih željah.

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in merjenje stresa
Spremljajte ključne vidike svoje telesne pripravljenosti in dobrega počutja s pomočjo tehnologije Elevate™, ki omogoča stalno merjenje srčnega utripa na zapestju. Naprava vívosport lahko z zbranimi podatki o srčnem utripu oceni najvišji VO2 in biološko starost telesa – ta dva indikatorja telesne pripravljenosti se lahko ob redni vadbi sčasoma izboljšata. Meri tudi spremenljivost srčnega utripa, ki se uporabi za izračun in prikaz ravni stresa. S to funkcijo vas naprava opomni, ko se zaradi fizičnih ali čustvenih dejavnikov vaša raven stresa poviša. Tako lahko poiščete način, kako sprostiti pritisk.

 Lastnosti športne ure:

  • Vadite v zaprtem prostoru ali pa uporabite vgrajeni GPS, ki natančno meri dejavnosti na prostem.
  • Vključuje orodja za spremljanje telesne pripravljenosti, kot sta oceni najvišjega VO2 in biološko starost telesa.
  • Celodnevno merjenje stresa pomaga spremljati odzivanje telesa na morebitne dejavnike, ki povzročajo stres.
  • Vedno vklopljen barvni zaslon Garmin Chroma Display™ in tanko ohišje.
  • Omogoča povezane funkcije, kot so pametna obvestila, storitev LiveTrack in številne druge možnosti.
  • Avtonomija baterije: do 7 dni v načinu pametne ure; 8 ur v načinu GPS.