Knjiga Kdor ZaKuha ta poje+kuhalnica+predpasnik

  • Koda 1111116
  • EAN

Kakšno lepo in ustvarjalno darilo za otroka!

Po tej kuharski knjigi lahko otroci čisto sami brez pomoči staršev pripravijo okusne zajtrke, kosila, večerje, malice in prigrizke. Otroci lahko vanjo zapišejo in narišejo tudi svoje recepte in tako ustvarijo nepozabne spomine na sladke otroške dni.

KNJIGA+KUHALNICA +PREDPASNIK 

Kuhalnico lahko tudi personalizirate s svojim sporočilom!

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 67,00

Pred vami je prva kuharska knjiga z velikimi tiskanimi črkami. Skupaj z navihanimi junaki deklicama Vito, Oljo in mačkonom Didijem spoznajte, zakaj je kuhanje tako zabavna in ustvarjalna igra. Naj vaša kuhalnica vihti čez 21 okusnih jedi. V knjigi najdete tudi nekaj namigov za preproste igre, ki se jih lahko otroci igrajo v kuhinji s prijatelji. Bodite pozorni na QR kode ob strani, kjer izveste še več zanimivosti o hrani, ki jo pripravljate.

Da pa bo delo še bolj zabavno je ob knjigi na voljo tudi predpasnik v treh različnih motivih in kuhalnica, ki jo lahko tudi personalizirate s svojim posvetilom. Predpasnik je narejen izpod natančnih rok šivilje Anje iz Timilujeve ustvarjalnice. Na voljo je  v eni velikosti (one size) in ustrezen za starost otroka med 4-10 let.

Napišite svoje posvetilo osebi kateri je darilo namenjena tako, da napišete sporočilo na kuhalnico. Posvetilo in motiv predpasnika (mufin, rožice, jeans/karo) napišite v opombe ob oddaji naročila. 

Nekaj naših predlogov za posvetila na kuhalnici:

Dobrota diši, ko me kuhar vihti. 

Bodi to kar SI. Vse drugo je že zasedeno.

Užij dan!