Igralni stolp Hy-land Q2 S

  • Koda 999
  • EAN

Igralni stolp Hy-land Q2 je obsežnejši igralni sistem, ki nudi otrokom igranje, plezanje in spuščanje po toboganu. Igralni sistem Hy-land Q2 je narejen iz kvalitetne lesene konstrukcije in je namenjen kot igralo za javno uporabo. Če iščete otroško igralo za šolo, počitniški park, nakupovalno središče ali drugo javno površino je leseno igralo HY-LAND Q2s idealna izbira. Otroci lahko do izjemno prostorne igralne ploščadi dostopajo prek plezalne stene ali plezalne mreže.

Hitra in ugodna dostava ter montaža

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 4.642,00

Otroci se bodo lahko zabavali v hišici, ki je od tal nekoliko dvignjena, plezali po plezalni steni ali se spuščali po toboganu. Pod hišico je mesto, kjer imajo otroci lahko peskovnik ali bodisi namestite igralno mizico s stoli, kjer so otroci zaščiteni s streho pred dežjem in soncem. Igrala so že impregnirana. Lesen masivni igralni stolp je namenjen za 5 otrok, starosti od 3-12 let. 

Možna tudi varianta brez gugalnice.

Močan masiven lesen igralni splet z dvojno gugalnico, plezalno mrežo, plezalno steno in toboganom 3m, ki je ozemljen z masivno kovinsko ploščo
-les iglavcev impregniran
-za 7 otrok starosti od 3-12 let,
-višina podesta 1,5m
-potrebna varnostna površina 11 x 7,8m
Certificirano EN 1176

V kolikor bi želeli, vam lahko montažo, krajinsko ureditev igrišča, arhitekturno postavitev igral in dodatne opreme ter vso potrebno dokumentacijo za postavitev javnega igrišča uredimo mi. Želje lahko navedete v sporočilu  trgovcu ob zaključku nakupa. Dostava se obračuna po kilometrini.

Opozorilo:

Zunanja igrala so namenjena otrokom, vendar je pri njihovi uporabi potrebna navzočnost odrasle osebe.

Igrala uporabnik uporablja na lastno odgovornost!

Lastnosti:

  • zunanja otroška igrala za javno rabo
  • dolg tobogan
  • nudimo možnost arhitekturne ureditve igrišča in vse potrebne dokumentacije za javna otroška igrišča.